Al sinds 1946

etol GmbH te Oppenau (Duitsland), is opgericht in 1946 en heeft inmiddels meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van producten ten behoeve van machinale vaatwas, keuken- en interieurreinigers.

De innovatieve producten en doseersystemen worden in eigen laboratorium ontwikkeld, getest en bewaakt op kwaliteit, en stellen u in staat te voldoen aan de steeds hoger wordende eisen met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en personeelsveiligheid.

Vanuit etol Duitsland wordt naar meerdere Europese landen én enkele landen daarbuiten geëxporteerd.

Ecolabel

Er wordt continu geïnvesteerd in technologiën ter vermindering van productgebruik en verpakkingsafval waardoor er minder belasting is voor het milieu en de kosten van uw vaatwasproces geminimaliseerd worden.

Inmiddels heeft etol een compleet productenpallet ten behoeve van de machinale was zonder Fosfaten, Chloor en Nitrilotriazijnzuur (NTA), zodat deze lijn het ecolabel draagt.

etol Hygiëne

Sinds 1999 is etol Hygiëne als zelfstandige firma actief op de Benelux markt en uitgegroeid tot een specialist in vaatwas, keukenhygiëne, textielwas en interieurhygiëne.
Zo zijn we een volwaardige partner voor zorginstellingen, bedrijfsrestaurants, horeca en hotellerie.